Jävligt Gott

Veganska recept för alla
Gustav Johansson driver Jävligt Gott som är Sveriges största veganska matblogg. I sin app visar han hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt. Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror, men bara lugn – Gustav lär dig hur du bäst använder dem för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt, det blir riktigt gott!
Download on the App Store

Mera Vego

Mat för hela familjen
Fler och fler vill äta mer vegetariskt i vardagen. Men var börjar man? Vad lagar man? Och hur får man hela familjen att vilja smaka? Mera vego är inte längre bara en bästsäljande kokbok i pappersform. I den här appen har vi samlat alla våra recept, foton och tips från alla böckerna på ett och samma ställe!
Download on the App Store

Kakboken

Baka utan ägg & mjölk
Med fler än tio utgivna bakböcker så är Karolina Tegeelar något av en expert inom sitt område. Nu har hon samlat sina mest välsmakande och omtyckta recept, utvecklade genom åren i hennes kök, i sin egen app. Alla recept är utan ägg och mjölk och många av recepten är dessutom glutenfria. Hennes arbete utgår alltid från klassiska recept och de både ser ut och smakar som de traditionella varianterna.
Download on the App Store

Vegourmet

Lyxiga vegorecept
Vi är Vegourmet, det medvetna matmagasinet. Vår officiella app samlar alla våra bästa veganska recept och fotografier från tidningen. Njut av 230 recept, allt från förrätter och street food, till huvudrätter, soppor, raw food, drycker och desserter.
Download on the App Store

Filibaba Smoothies

Uppfriskande drycker
Nyttiga och goda smoothies från Filibaba. Bärigt, fruktigt, syrligt, sött, proteinrikt - hitta din favorit! Lär dig mer om det rikliga näringsinnehållet i vanliga frukter, bär och kryddor.
Download on the App Store

Veggie Weekend

Hälsosamma vegorecept
Njut av en lyxig och hälsosam vegohelg med Filibaba. Veggie Weekend är gratis att ladda ner, med totalt 113 fräscha och spännande recept som Saffransrisotto, Chili con frijoles och Palak Tofu.
Download on the App Store

Veg Husmanskost

Lättlagade vegorecept
Vegetarisk Husmanskost innehåller 66 lättlagade basmåltider med billiga ingredienser som är lätta att få tag i. Köp appen som lade grunden till Filibaba!
Download on the App Store